Je hoort in de verte een borrelend geluid. Wat kan dat toch zijn? Misschien komt er al een onheilspellend gevoel bij je opborrelen: is de afvoer verstopt? Nu je wat beter oplet kun je het ineens ook ruiken. En ook de WC spoelt wat moeizamer door. Wat nu? Geen zorgen: Loodgietersbedrijf Conijn staat voor je klaar. Met onze 24/7 service zijn we elk moment van de dag bereikbaar. Neem contact op en wij bieden de oplossing!

0
Jaar ervaring
0
+
Tevreden klanten
0
uur
Service

Ervaren loodgieters voor afvoer ontstoppen in Amsterdam

Met ruim 30 jaar ervaring is Loodgietersbedrijf Conijn elke specifieke situatie wel eens tegengekomen. Wij komen dus niet voor onverwachte verrassingen te staan en daarmee kom jij dat ook niet. Kunnen we het onverhoopt toch niet oplossen? Dan betaal je dankzij onze no cure, no pay belofte geen cent.

Geloof je ons niet? De mensen die we helpen bij ontstoppen in Amsterdam geven ons een zeer positieve beoordeling. Onze 27/4 service en no cure, no pay beloften worden gewaardeerd door de Amsterdammers, die ook bij het volgende probleem weer naar Conijn bellen. Inmiddels hebben we al meer dan 2500 zeer tevreden klanten.

Direct hulp bij verstopte afvoer in Amsterdam

Als de afvoer in de badkamer verstopt is, kan dat tot vervelende situaties in huis leiden. Het is dan ook volkomen begrijpelijk dat je de problemen zo snel mogelijk wilt oplossen. Conijn is 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar: onze 24/7 belofte staat en met onze spoedservice proberen we ook zo spoedig mogelijk op locatie te arriveren.

 

Geen onverwachte kosten als afvoer verstopt is

Als de ontstopping heeft plaatsgevonden en het huis is weer fris en fruitig, wil je natuurlijk niet voor onverwachte extra kosten komen te staan. Daarom maken we in ons voorgesprek met jou al direct een prijsafspraak, ook als we in een spoedgeval bij je langs moeten komen.

Je kent dus alle kosten al precies op het moment dat de loodgieter bij jou aanbelt. Daarnaast zullen wij van Loodgietersbedrijf Conijn ook geen voorrijkosten rekenen, waardoor we bekend staan als zeer betaalbaar als het gaat om ontstoppingen en andere reparaties.

 

Effectieve methodes voor het ontstoppen in Amsterdam

Waar andere loodgieters in Amsterdam direct de hogedrukspuit ter hand nemen om het probleem te verhelpen, gebruiken wij een mechanische methode. Deze methode heeft een veel grotere slagkracht, waardoor het veel sneller de moeilijke plekken bereikt. Het is hierdoor vele malen effectiever dan de hogedrukmethode.

Door de verschillende hulpstukken die we bij de mechanische methode ter hand nemen, bijvoorbeeld de kettingklopper en de vetsnijknop, kunnen we veel gerichter werken en daardoor alle problemen niet alleen oplossen, maar ook voorkomen dat het snel terugkomt.

Voorkomen is beter dan genezen: wat doe je de volgende keer?

Mocht de verstopping toch ineens terugkomen, zijn er ook dingen die je zelf kunt doen. In onze blogs over dit onderwerp zie je per specifiek geval tekst en uitleg. Wat doe je bijvoorbeeld als je zelf de afvoer in de keuken wilt ontstoppen? Voorkomen is altijd beter dan genezen en Conijn helpt je graag in beide gevallen een handje.

Lees wat onze andere klanten hebben ervaren

Een hele goede en aardige vakman (Ramon). Was zeer snel ter plaatse en heeft na analyse meteen een nieuwe hr ketel geregeld en de kapotte ketel vervangen. Alles binnen no time!Ik kan Ramon aan idereen aanbevelen.
jeroen E28

jeroen E28

08:57 28 May 18
Kon snel komen, was keurig op tijd, vakwerk afgeleverd en was bereid een stapje extra te zetten. Ben zeer tevreden!
Inge Loeffen

Inge Loeffen

09:02 07 Jul 18
Vanochtend gebeldd en vanmiddag voor drie uur gefikst.Het ging om een verstopping van het toilet.Ben zeer tevreden.
Bert Van Es

Bert Van Es

13:05 10 Jul 18
Twee keer vakkundig door Ramon geholpen nav een spoedklus (gebroken leiding en lekkage), met een enorm snelle turnaround time (terwijl concurrenten aangaven pas over een week te kunnen komen stond Ramon binnen een aantal uur op de stoep). Naast een goed vakman een hele open en aardige kerel. Ik kan niet anders dan zeer tevreden zijn !
Pieter Jan Peterson

Pieter Jan Peterson

20:11 03 Apr 18
Afvoer van m'n wasbak was kapot en Conijn gebeld. Supersnel een afspraak, meteen de juist spullen op voorraad en probleem opgelost. Top, vriendelijk, effectief en snel. Ik heb behoorlijk wat loodgieters meegemaakt, maar dit is een aanrader.
Michiel Sens

Michiel Sens

17:41 28 May 18
Al jaren fan; verwarming ophangen, cv-ketel, lekkage, buitenkraan etc. Vandaag weer gekomen voor leidingen nieuwe keuken, maar doet er ook ff de vlotter van de wc bij. Altijd komt ie snel en heeft dan ook alles mee in de wagen ,ook voor n spontane klus(vlotter) . N topper.
Francoise Mallens

Francoise Mallens

10:14 16 Jul 18
Er was iets met mijn mengkraan. Ramon reageerde en hij kwam. Loste het op, vond ik heeeeel prettig. Goede service en directe actie.
Vincent van Hooydonk

Vincent van Hooydonk

08:24 29 Aug 18
Ramon stond binnen 30 minuten op de stoep. Helaas kon de lekkage niet meteen verholpen worden omdat 't eerst via de verzekering moet. Maar Ramon heeft uitgebreid onderzoek gedaan en tips gegeven waardoor ik meteen de juiste actie aan de verzekering kon vragen. Zodra dat rond is zal ik hem weer terug vragen om de klus te klaren.Zeer vriendelijk, behulpzaam en vol kennis.
Vanessa Blakeslee-Grams

Vanessa Blakeslee-Grams

11:31 30 Aug 18
Ramon heeft bij mij een verstoping verholpen. Hij kon snel komen op een moment dat ik thuis was. Hij heeft duidelijk kennis van zaken en is prettig in de omgang. Prima service!
Mike Emmerik

Mike Emmerik

08:40 31 Aug 18
Top bedrijf, kunnen snel langskomen en zijn professioneel. Ramon weet wat hij doet en doet het snel. Hij denkt met je mee en installeerd professioneel nieuwe cv ketels. Ook al het afval wordt netjes opgeruimd.
Eva Vlug

Eva Vlug

06:59 22 Sep 18
Binnen een dag kwam Ramon langs en leverde top werk af! Professionele vakman.
Yore van Straelen

Yore van Straelen

12:37 27 Sep 18
Al een half uur na ons telefoontje kwam Ramon langs voor onze verstopte wc. Hij is een professionele vakman, prettig in de omgang en wil duidelijk goed werk afleveren!
Map Oberndorff

Map Oberndorff

15:53 27 Sep 18
I needed help twice, to repair a clogged wc and replace entirely the bathroom tap. Ramon was fast to fix everything for a reasonable price. Highly recommend his services!
Mihaela Covatariu

Mihaela Covatariu

11:08 04 Oct 18
Zeer prettig en duidelijk contact, tijd genomen voor adviezen en snel en goed werk geleverd. Wordt onze huisloodgieter!
frank mathiot

frank mathiot

14:26 17 Oct 18
Great! Quick, friendly and expert help. We have used Loodgieter Conijn 3 times in the past year - for sink blockages, radiator removals and other pipe work in our bathroom. Highly recommended.
Edward Good

Edward Good

11:59 19 Oct 18
Super fijn om via whatsapp een afspraak te maken, Ramon reageert snel. Mijn gootsteen was verstopt en in eerste instantie leek het opgelost , maar bleek toch nog niet helemaal optimaal. Ramon kwam snel weer langs en heeft het gefixt zonder extra kosten. Super service!!! Erg blij mee zelfs aan vrienden als tip doorgegeven.
Chantal Luitjes

Chantal Luitjes

17:24 20 Oct 18
Goede service (via whatsapp makkelijk en snel een afspraak te maken), stipt op tijd, heel netjes (Ramon let erop om niet met vieze schoenen na de werkzaamheden door het huis te lopen, chill!), en levert goed werk af. Aanrader!
Asja Hegeman

Asja Hegeman

08:53 27 Oct 18
We are using Ramon's services for a few years now and we always had excellent results! Always quick to help and great quality of work!
Monica Spulber

Monica Spulber

13:39 06 Nov 18
Loodgietersbedrijf Conijn heeft bij ons een reparatie uitgevoerd. Ze waren snel ter plekke en tot volle tevredenheid. Volgende keer vragen we ze zeker weer!
J G

J G

18:59 01 Nov 18
Ramon gebruikt fijne, heldere communicatie, heeft een menselijke 'touch' en werkt professioneel en onderzoekend naar de beste oplossing. Aan te raden!
. Bertram

. Bertram

19:03 15 Nov 18
Via whatsapp een afspraak gemaakt zodat ik ook een foto kon sturen van wat gerepareerd/vervangen moest worden. Heel snel een duidelijke reactie gekregen en de afspraak kon ook op korte termijn gemaakt worden.Erg vriendelijk, snel en professioneel geholpen door Ramon. Toen ik hem nadat hij klaar was met de vervanging van de kraan advies vroeg over een eventuele andere nog te plannen reparatie is die ook meteen ter plekke verholpen, zonder extra kosten! Echt top top top!
Mireille Dorothy

Mireille Dorothy

14:28 21 Nov 18
Ramon is een held! Als we bij RonaldMcDonald Huis VUmc in Amsterdam een lekkage of iets dergelijks hebben, is Ramon de eerste die we bellen. Vaak komt hij dezelfde dag en lost hij het probleem fantastisch op. We zijn heel erg blij met hem.
Marlies Postma - Sienot

Marlies Postma - Sienot

17:40 11 Jan 19
Als we een loodgieter nodig hebben in de Bierfabriek, bel ik Ramon. Hij komt (bijna) meteen en regelt het. Goeie vent, goed werk!
Marieke van Essen

Marieke van Essen

14:58 12 Jan 19
Ramon communiceert snel en helder, via telefoon of whatsapp. Heel prettig. Daarnaast is hij servicegericht en probeert problemen duurzaam op te lossen. Lukt het niet in 1 keer, dan komt hij zonder problemen terug. Klasse!
Jelle Ruijterman

Jelle Ruijterman

19:28 05 Feb 19
Ondanks het vervelende tijdstip op een zondag was loodgietersbedrijf Conijn onze redder in nood bij een verstopte afvoer.Snel en vakkundig opgelost en zeer tevreden met de uitmuntende service. Zeker een aanrader!
Martijn van Rees

Martijn van Rees

12:11 25 Feb 19
Ramon is een top loodgieter, kan alles en weet alles en elke klus wordt snel en vakkundig geklaard. Ben er blij mee!!
Remke Van Eimeren

Remke Van Eimeren

21:28 13 Mar 19
Deskundig en professioneel & betrouwbaar. Heb het nummer al aan meerdere mensen gegeven. Echt een aanrader.
Aida Montakab

Aida Montakab

12:26 21 Mar 19
Ramon is erg aardig en kon gelijk nadat ik hem ochtends via whatsapp had benaderd langskomen. Super snelle service en goed werk geleverd! Heel blij mee.
Lisa K

Lisa K

10:25 09 Apr 19
Snelle afspraak, goede service!Aardige man. Heel tevreden!
Henk de Graaf

Henk de Graaf

07:29 29 Apr 19
Dacht altijd dat loodgieters in Amsterdam niet zo snel zouden komen maar daarentegen was alles in een 1 dag opgelost. Dank jullie wel
J Diemen

J Diemen

08:03 02 May 19
Je realiseert je pas dat een afvoer waar het water wegstroomt niet altijd vanzelfsprekend is. De verstopping die ik had in mijn gootsteen is prima verholpen. Op een mysterieuze wijze doemde er nadat Ramon weg is een nieuwe verstopping op en Ramon is meteen teruggekomen. En de tweede keer is het wel gelukt. Een aanrader (Ramon dan, vestoppingen zijn nooit leuk). 🙂
Meteorry

Meteorry

08:53 04 May 19
super. pomp gaf alarm af (we wonen nog niet lang in dit huis dus snappen de bediening niet, konden het niet oplossen), kregen helder telefonisch advies (op zondag!) en konden toen alles zelf oplossen.
Peter Grunwald

Peter Grunwald

09:59 26 May 19
Op vrijdagavond om 22.30 uur een appje gestuurd over een verstopte afvoer. Direct reactie. De volgende ochtend stond Ramon op de afgesproken tijd voor de deur om het probleem snel, goed en tegen het afgesproken tarief voor ons op te lossen. Betrouwbaar, snel, vriendelijk. Zeker een aanrader.
Jolien de Boer

Jolien de Boer

15:12 02 Jun 19
Zo’n geweldige service. Snel. Efficiënt. Vriendelijk. Andere loodgieters wilden mijn vloer openhakken voor de verstopping, maar Ramon fixte het in een handomdraai.
Yorick van W

Yorick van W

07:55 25 Jun 19
Super goede service en supersnel. Ramon heeft ons restaurant Baohuis helemaal ingericht en topwerk geleverd
Robin Schoonbeek

Robin Schoonbeek

08:36 25 Jun 19
Goede loodgieter! Hij kwam snel en ging niet weg voor het probleem was opgelost:)
Freek van Berkel

Freek van Berkel

07:46 26 Jun 19
Zeer snelle communicatie, en vervolgens snelle afspraak gekregen. Erg prettig te merken dat Ramon zoveel kennis en ervaring heeft, geeft direct vertrouwen! In het contact erg relaxed en met humor, legt alles uit wat hij doet/nodig is, en we hebben tijdig overlegd toen mijn klus zo'n uitdaging bleek dat het tarief iets duurder zou worden. Erg fijn ook dat hij extra materialen bij zich had, zodat een gebrek aan mijn toilet (wat er altijd al zat) verholpen kon worden.
svanderleun

svanderleun

14:02 27 Jul 19
Snelle, vriendelijke en hele goede service. Probleem snel verholpen. Ik kan deze loodgieter van harte aanraden!
Lysbeth Plas

Lysbeth Plas

09:55 10 Aug 19
Snel een afspraak kunnen maken met Ramon ivm storing van mijn CV ketel. Hij ging snel en grondig te werk en heeft me een aantal dingetjes uitgelegd waardoor ik het hele systeem nu beter snap, super fijn!! Kundige vakman als je t mij vraagt. Thanks Ramon.
Fenna De Meijier

Fenna De Meijier

06:44 20 Aug 19
Het was even zoeken naar een betrouwbaar bedrijf, maar conijn heeft goed geholpen. Fijne communicatie, snelle service. Zeker een aanrader! (En ik kan weer onder een warme douche na een weekend Lowlands!)
Pia Schroyen

Pia Schroyen

13:57 20 Aug 19
Prima werk geleverd! Kwam ruim op tijd, communiceerde goed en leverde kwaliteit!! Zeker om aan te raden!
Achraff gr

Achraff gr

20:28 20 Aug 19
Super snelle en vriendelijke service!! Beluchtingskraan wasmachine lekte en de wc, ik belde iets na 12u 's middags en nog voor 14:00 was de klus geklaard voor een eerlijke prijs. Ik ben dik tevreden!
Robbin Kappelhof

Robbin Kappelhof

12:14 23 Aug 19
Conijn, dat is pas een loodgieter.je belt m over een kraan die bijna niet meer bestaat. Hij blijft zoeken totie m heeft.komt en doet alle moeite om alles aan te sluiten en geeft uitleg waar je echt wat aan hebt.Is al div keren bij mij en familie geweest voor allerlei loodgieterswerk. Kan m van harte aanbevelende 5 sterren meer dan waard. Zegt het voort!
Cathy Wouterson

Cathy Wouterson

13:52 23 Aug 19
Altijd tevreden! Snel een afspraak gemaakt en erg goede, vriendelijke service. Heb nu al een paar keer van hun service gebruik moeten maken en altijd tevreden. Geen overdreven kosten en het wordt altijd op een goede correcte manier opgelost. 5 sterren dus!
lisebonnet

lisebonnet

07:36 28 Aug 19
Het was even zoeken naar een betrouwbaar bedrijf, maar conijn heeft goed geholpen. Fijne communicatie, snelle service. Zeker een aanrader! (En ik kan weer onder een warme douche na een weekend Lowlands!)
Pia Schroyen

Pia Schroyen

13:57 20 Aug 19
Snelle, goede service en een hele aardige man die Ramon. Echt een aanrader en niet te duur!
yannick lans

yannick lans

13:22 04 Sep 19
Goede service, zeer snel ondanks de urgentie, werk van goede kwaliteit. Beleefde houding. Zal de werknemer opnieuw inhuren wanneer dat nodig is.
Lisa Khromova

Lisa Khromova

18:12 27 Sep 19
Super goed geholpen door Conijn! Mijn radiator werkte niet en Conijn heeft dat snel en kundig opgelost. Eerder heeft hij ook al mijn CV ketel gekeken en gemaakt. Aardige mensen en snelle hulp dienst, ga zo door! Ik ben super tevreden!!
Elisa Mallekoote

Elisa Mallekoote

16:59 22 Oct 19
Conijn, dat is pas een loodgieter.je belt m over een kraan die bijna niet meer bestaat. Hij blijft zoeken totie m heeft.komt en doet alle moeite om alles aan te sluiten en geeft uitleg waar je echt wat aan hebt.Is al div keren bij mij en familie geweest voor allerlei loodgieterswerk. Kan m van harte aanbevelende 5 sterren meer dan waard. Zegt het voort!
Cathy Wouterson

Cathy Wouterson

13:52 23 Aug 19
Super service, snel geregeld, persoonlijk, en ook nog eens een leuke vriendelijke professional.
Fleur van Dalsum

Fleur van Dalsum

14:45 19 Nov 19
Snelle hulp van Ramon. Alles is super snel en netjes gedaan, ik heb weer lekker warm huisje en warm water. Bedankt Ramon
Milena Porobija

Milena Porobija

20:10 19 Nov 19
Ik had een afspraak gemaakt ik verband met een verstopte gootsteen. De hulp was er snel, meteen de volgende ochtend om 8 uur al. Hartstikke vriendelijke mensen. Alles is netjes achter gelaten. Nu hoop ik dat de verstopping ook echt is opgelost, want dit is een terugkerend probleem (maar dit bedrijf had ik nog niet eerder gebeld!).
Ana Lopez Swinkels

Ana Lopez Swinkels

09:35 11 Dec 19
Gistermiddag belde we voor een afspraak wegens een lekkende kraan, en Ramon kon meteen de ochtend daarop langskomen. Vriendelijke vent, was open over de prijs en had de kraan snel vervangen. Top service!
Menno Moerkamp

Menno Moerkamp

10:01 09 Jan 20
Snelle en vakkundige service! Werkt erg netjes. Aanrader
Adnan Daniel Beuqi

Adnan Daniel Beuqi

11:59 09 Jan 20
Onze CV ketel was nu echt kapot (na meerdere malen door een ander bedrijf gerepareerd te zijn)... Ramon Conijn zou wel 'even' komen kijken. 3 uur later hing er een nieuwe, perfect werkende Remeha Tzerra CV ketel. Nog nooit zulke goede service van zo'n aardige kerel meegemaakt!! Absolute aanrader !
Aart van Rooy

Aart van Rooy

14:26 24 Jan 20
Mijn vaste nieuwe loodgieter! Meneer is erg snel in communicatie, stipt op locatie en houd je goed op de hoogte. Bij mij moest er een douche thermosstaat worden vervangen en meneer heeft dit in 30 mins gefixt! Erg blij mee!
Sterre Pechler

Sterre Pechler

13:49 30 Jan 20
Ik belde Ramon, over een lekkende keukenkraan. Hij kwam heel snel en klaarde de klus.Ramon heeft ook nog naar de verwarmingsketel gekeken en advies gegeven over een andere lekkende kraan. Hij rekende daar niets voor.Zeer betrouwbaar en professioneel, een buitengewoon persoon.Ik ben onder de indruk.Ara Brouwer
Ara Brouwer

Ara Brouwer

11:14 04 Feb 20
Ik belde Ramon, over een lekkende keukenkraan. Hij kwam heel snel en klaarde de klus, voor een schappelijke prijs.Ramon heeft ook nog naar de verwarmingsketel gekeken en advies gegeven over een andere lekkende kraan. Hij rekende daar niets voor.Zeer betrouwbaar en professioneel, een buitengewoon persoon.Ara Brouwer
Ara Brouwer

Ara Brouwer

04:01 05 Feb 20
Super vriendelijk, ruim op tijd en het probleem super goed opgelost. Aan iedereen aan te raden.
sourayen beckers

sourayen beckers

17:22 06 Mar 20
Mijn vaste nieuwe loodgieter! Meneer is erg snel in communicatie, stipt op locatie en houd je goed op de hoogte. Bij mij moest er een douche thermosstaat worden vervangen en meneer heeft dit in 30 mins gefixt! Erg blij mee!
Sterre Pechler

Sterre Pechler

13:49 30 Jan 20
Ik had een afspraak gemaakt ik verband met een verstopte gootsteen. De hulp was er snel, meteen de volgende ochtend om 8 uur al. Hartstikke vriendelijke mensen. Alles is netjes achter gelaten. Nu hoop ik dat de verstopping ook echt is opgelost, want dit is een terugkerend probleem (maar dit bedrijf had ik nog niet eerder gebeld!).
Ana Lopez Swinkels

Ana Lopez Swinkels

09:35 11 Dec 19
Een aantal jaar geleden weigerde mijn CV-ketel dienst. Zoals dat gaat op een onmogelijk tijdstip. Het was al laat, het weekend stond voor de deur en buiten was het koud. Na een paar vruchteloze telefoontjes kreeg ik Ramon aan de telefoon. Hij was net thuis, maar kwam toch naar me toe en fixte de boel. Dat is ouderwetse service! Ramon combineert dat met moderne kennis en technologie. Hij is een professionele vakman die sinds die eerste ontmoeting mijn CV-ketel jaarlijks onderhoudt en recent ook mijn nieuwe ketel heeft geplaatst. Ik beveel hem van harte aan!
Allard Bisschop

Allard Bisschop

19:58 11 May 20
Lekkage aan waterleiding. Gebeld, foto’s van leiding gestuurd en binnen een paar uur was Ramon aanwezig en was de leiding binnen no-time gemaakt. Top service en super aardige vent! Wat ons betreft zeker een aanrader!
Marielle Wispels

Marielle Wispels

09:42 08 May 20
Super vriendelijk en uitstekende service. Aan iedereen aan te raden!
Ilse Schauwaert

Ilse Schauwaert

11:02 10 Apr 20
Ik raad dit bedrijf aan! Zeer professioneel en vakbekwaam.Vandaag 2 CV ketels laten controleren waarvan 1 ook repareren. Erg tevreden met de service. Ramon, nogmaals bedankt. Je bent een vakman!Gr. John
Urban Wellness At Next

Urban Wellness At Next

21:59 09 Nov 20
Prettige man die ondanks dat hij niet top fit was toch snel kwam en de klusjes tot tevredenheid heeft uitgevoerd. Een aanrader!
Ad de Jong

Ad de Jong

17:54 10 Mar 21
Snelle, deskundige reparatie. Onthouden voor de volgende keer!
Feike van Zwet

Feike van Zwet

10:39 30 Mar 21
Ik ben erg goed geadviseerd en geholpen met de installatie van een nieuwe CV ketel. Eerder ook al erg goede ervaringen gehad op het gebied van cv onderhoud en kleine loodgieters werkzaamheden. Wat mij betreft een echte vakman en een aanrader.
hb Visser

hb Visser

16:13 26 Apr 21
Je kunt altijd op Ramon rekenen. Mijn badkamerkraan moest vervangen worden. Ramon had op korte termijn tijd. Ramon zag toen ook gelijk dat ik een oude CV had en heeft die de volgende dag ook vervangen. Hij werkt altijd netjes, levert uitstekende kwaliteit en afspraken komt hij altijd na. Ik beveel Ramon van Conijn Loodgieters van harte aan.
Anoeshka Bhagwandien

Anoeshka Bhagwandien

19:06 27 Apr 21
Loodgieter Conijn heeft door zijn snelle actie ons ontzettend geholpen. Nadat onze douche verstopt raakte was hij binnen een paar uur ter plaatse. Hij is vriendelijk, kundig en snel. Ik raad hem van harte aan.
Vincent van Vugt

Vincent van Vugt

13:10 21 May 21
Mijn CV-ketel kon wel een onderhoudsbeurt gebruiken. Het was makkelijk om een afspraak met Ramon Conijn te maken. Hij, en zijn vrouw, waren stipt op tijd, zeer vriendelijk en kundig. Binnen no-time was de ketel gecheckt. Fijn om zulke vakmensen in de buurt te hebben.
Hele prettige ervaring gehad met deze loodgieter. Vakkundig en snel. En ook nog eens erg aardig. Binnen een half uur was mijn gootsteen ontstopt.Bedankt!
Emma van muiswinkel

Emma van muiswinkel

09:09 16 Feb 22
Goede Service, kwam afspraak na en netjes werk geleverd.
Lisa de Graaf

Lisa de Graaf

09:44 16 Feb 22
Voor de tweede keer in 3 jaar gebruik gemaakt van deze loodgieter, deze keer voor vervanging van stortbak toilet.Handig en efficiënt overleg via WhatsApp, uitmondend in heldere prijsopgave.Vervolgens is het werk binnen 24 uur na eerste contact netjes uitgevoerd.
Sander Bos

Sander Bos

13:40 18 Feb 22
Fantastische service! Ik belde met Loodgietersbedrijf Conijn om 12:45 en nog geen 15 minuten later stonden ze op de stoep. Snelle, vakkundige en betrouwbare service tegen een marktconforme prijs!
Tijmen Van Der Schaaff

Tijmen Van Der Schaaff

11:49 08 Apr 22
Al twee keer gebruikgemaakt van de vakkundige service van dit bedrijf. Vriendelijke mensen die vakwerk leveren en ook nog eens zeer makkelijk om een snelle afspraak mee te maken.
T.V. Actor

T.V. Actor

18:07 02 Nov 22
CV was stuk, hij kon direct na t weekend komen en heeft geconstateerd dat deze CV na 20 jaar echt op was en heeft dit laten zien, na wat bellen en afspraken verplaatsen heeft hij direct dezelfde dag een nieuwe Remeha CV uit voorraad geïnstalleerd, duidelijk een vakman!
Patrick van der Zande

Patrick van der Zande

14:58 07 Dec 22
Super betrouwbaar. Kon bij mij het probleem helaas niet verhelpen, maar hoefde daarom ook niets te betalen. Erg netjes! De volgende keer bel ik direct weer. Nogmaals bedankt.
Dirk van Doorn

Dirk van Doorn

15:00 20 Dec 22
Via whatsapp een afspraak gemaakt zodat ik ook een foto kon sturen van wat gerepareerd/vervangen moest worden. Heel snel een duidelijke reactie gekregen en de afspraak kon ook op korte termijn gemaakt worden.Erg vriendelijk, snel en professioneel geholpen door Ramon. Toen ik hem nadat hij klaar was met de vervanging van de kraan advies vroeg over een eventuele andere nog te plannen reparatie is die ook meteen ter plekke verholpen, zonder extra kosten! Echt top top top!
Mireille Dorothy

Mireille Dorothy

14:28 21 Nov 18
De loodgieter was binnen een uur, verstopping verholpen netjes achtergelaten een top service hartelijk dank er voor.
Ben Ameur

Ben Ameur

08:47 17 May 24
Loodgieter was snel aanwezig, vanwege een verstopping. Dit heeft ie snel kunnen oplossen. Goede afspraken gemaakt met meneer en de prijs was te doen!
Janine vO

Janine vO

13:44 11 Jun 24
CV ketel reparatie laten uitvoeren. We konden snel een afspraak maken. En bij de reparatie was het gewoon top service, en we werden goed geïnformeerd. Bedankt!
Pepijn Straatman

Pepijn Straatman

10:01 12 Jun 24

Bel direct naar onze loodgieters