overig

Als installateur kom ik nog wel eens wat tegen. Zo kom ik bij dit adres en word er per toeval vertelt dat ze nogal last hebben van hoofdpijn. We  komen  op het gesprek en juist op dat moment zie ik deze situatie (zie onderstaande foto) . Nou ik ben geen dokter zeg ik maar ik kan je wel van je hoofdpijn afhelpen. Oja?
De rest spreekt denk ik wel voor zich. Dit is dus een typisch geval van hoe het niet moet , de koolmonoxide waait zo de slaapkamer in………

Gelukkig behalve de hoofdpijn zijn er geen ongelukken gebeurt maar het zal toch….. en dit is nou precies de reden dat de wetgeving per 2019 gaat veranderen. Geen beunhazen meer aan de cv ketels , hetzij onderhouden of zelfs installeren.Hoe de handhaving ervan gaat plaatsvinden is nog niet helemaal duidelijk maar dat er iets gaat veranderen dat is zeker en de wetgeving is al door tweede kamer goedgekeurd.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment